ZBORI Samoorganiziranih četrtnih in krajevnih skupnosti Maribora
od 13. do 17. oktobra

Samoorganizirane četrtne in krajevne  skupnosti v Mariboru tudi v tem tednu vabijo prebivalce Maribora, da se jim pridružijo na zborih krajanov. Zbori potekajo v devetih mestnih četrtih in zdaj tudi že v krajevni skupnosti Kamnica (kmalu bi se jim naj pridružile še Pekre in Limbuš) vedno na istem mestu, ob isti uri in vsakih štirinajst dni. Izjema je četrtna skupnost Tabor, kjer se na zboru dobivajo vsako drugo in četrto sredo v mesecu.

Ta teden bodo v torek, 14. oktobra, ob 18.00 zborovali prebivalci Radvanja v prostorih MČ na Lackovi 43, razprava pa bo še vedno tekla o kanalizaciji in prometu.  (natisni vabilo)

Združeni četrtni skupnosti Center in Ivan Cankar bosta v sredo, 15. oktobra, ob 18.00, v prostorih Zveze prijateljev mladine na Razlagovi 16, dorekli  idejo o sramotilnem stebru, kamor bi se naj uvrščale izstopajoče mariborske okoljske packe. (natisni vabilo)

V Novi vasi bo zbor v četrtek, 16. ob 18.00, v dvorani MČ na Radvanjski 65. Krajani želijo izkoristiti lepo jesen in  skupaj z Mladinskim domom očistiti okolico enote na Letonjevi, ob otroškem igrišču. Akcija bo to soboto ob 11.00, na zboru pa bodo govorili še o prometu in Energetiki. (natisni vabilo)

V četrtek, 16. oktobra ob 18.00, bo tudi zbor krajanov SČS Koroška vrata, v MČ na Vrbanski  10. (natisni vabilo)

Veliko je problemov, ki se  jih da  rešiti, če delujemo skupaj, zato aktivni prebivalci samoorganiziranih četrtnih in krajevnih skupnosti Maribora vabijo vse, da se jim pridružite.